FAQ

Lees hieronder alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Wat kost Tagongskaart?

Tagongskaart vraagt een vast tarief van €1 per kaart. Dit is dan inclusief transactiekosten. Je kunt als organisator ervoor kiezen om het tarief bij de ticketprijs in te doen of de kosten voor eigen rekening te nemen. Er zijn verder geen kosten voor of achteraf.

Kan ik met Tagongskaart ook een voorverkoop realiseren?

Ja, het is mogelijk om op Tagongskaart een voorverkoop te houden voor je evenement. Wij kunnen unieke codes aanmaken die je moet invullen om een ticket te kunnen kopen voor het evenement. Hiermee kun je een geselecteerde groep mensen voorrang geven op de reguliere verkoop.

Kan ik bij Tagongskaart een maximum aantal kaarten per bezoeker opgeven?

Ja, het is mogelijk om het aantal tickets wat verkocht mag worden aan 1 bezoeker te limiteren.

Hoe controleer ik de kaarten bij de ingang van mijn evenement?

Tagongskaart heeft een scan app waarmee je eenvoudig de QR codes kan scannen die op de tickets staan. Is de QR code eenmaal gescanned dan kan deze niet opnieuw gebruikt worden.

Hoe kan ik zien hoeveel kaarten ik verkocht heb?

Tagongskaart geeft je tijdens de verkoop van je evenement inzicht in hoeveel kaarten er zijn verkocht. Verder is het ook mogelijk om de voorraad te tonen op je evenement pagina. Zo kunnen niet alleen jij, maar ook je bezoekers zien hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn. Deze optie kan ook uitgeschakeld worden.

Hoe zit het met uitbetalingen?

De uitbetaling van je inkomsten van de kaartverkoop is in overleg af te stemmen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat bedoelen jullie met “persoonlijke ticketprovider”?

Wat Tagongskaart uniek maakt is de persoonlijke aanpak. Jij geeft ons de informatie en wij regelen de rest. Je hebt één vast contactpersoon waarmee je kan communiceren en je hoeft verder zelf niets te doen. Heb je specifieke wensen? Dan denken wij graag met je mee en passen de site zo nodig aan om jou bezoekers beter te bedienen.